У Львові озброєний пістолетом правоохоронець напав на військового

19.05.2023 11:13   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Відомо, що правохоронець увірвався в авто військового та почав стрілянину.

Інцидент стався вчора, 18 травня, близько 22 години на проспекті Червоної Калини у Львові. 

Відомо, що озброєний правоохоронець увірвався в автівку військового і розпочав стрілянину. Про це повідомили у територіальному управлінні Державного бюро розслідувань у Львівській області, - пише ZAXID.NET.

«В салоні автомобіля, який належить військовослужбовцю, відбувся постріл. Стріляли з пристрою для відстрілу гумових куль, який належить працівникові правоохоронного органу», – повідомили в ДБР.
 
Також, стало відомо, що нападником є працівник  карного розшуку поліції. Внаслідок пострілу ніхто не постраждав. Про причину конфлікту наразі немає інформації.
 

На місце події одразу виїхали слідчі територіального управління ДБР у Львові, які провели необхідні слідчі дії, зафіксували слідову інформацію, вилучили пістолет з магазином та двома патронами, а також гільзу.

У ДБР додали, що власник транспортного засобу подав заяву про припинення розгляду повідомлення про постріл. Водночас розпочато кримінальне провадження за фактом хуліганства (ст. 296 КК України).

null

null



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews