Садовий йде ва-банк. Меру потрібні голоси на сесії

24.05.2023 10:36   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Андрій Садовий готовий виставити на посміховисько всю міську раду, але отримати бажані голоси.

​​Цього четверга має відбутись багатостраждальна сесія Львівської міської ради, якої дуже сильно намагався уникнути Андрій Садовий. Але депутати таки зібрали необхідну третину голосів, щоб зініціювати її проведення. І зараз обидва табори (табір Садового-Адамика і табір Ломаги-Різника) активно готуються до складних голосувань, адже баланс голосів постійно хитається і ніхто не має гарантій, що все буде так, як хочуть вони. Про це йдеться на ТГ-каналі "Політичний треш".

"Садовий уже пригрів "Голос", включивши до складу виконкому брата депутата облрада Захара Миляника - Тараса і пообіцявши підтримати на посаду голови облради Ростислава Добоша. А от для свободівців підготовлений інший презент - засекречене звернення до міністра оборони, яке планували розглядати на закритій сесії міськради. Закриту сесію не вдасться провести, тому це звернення буде розглядатись у відкритому режимі. Хоча сам текст звернення закритий для громадськості (він є на скріні під пунктом 116 і з ним неможливо ознайомитись).

Як нам вдалось дізнатись, суть звернення полягає в тому, щоб міністр оборони всупереч законодавству дав ексклюзивний дозвіл демобілізуватися секретарю міськради - свободівцю Маркіяну Лопачаку, бо без нього місцеве самоврядування у Львові знаходиться під страшною загрозою.

Ми так розуміємо, що у Садового дуже великі проблеми із голосами, якщо він готовий підтримати це трешове звернення задля 2 голосів фракції "Свободи", які ще залишились в міській раді. Тому він готовий виставити на посміховисько всю міську раду, але отримати ці бажані голоси", - йдеться у тексті.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews