До повномасштабної війни було виділено близько 5 млрд грн на ремонт доріг Львівщини, - Козицький

25.05.2023 07:38   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Зараз, за словами начальника Львівської ОВА, ситуація складна.

Під час прямого ефіру у мережі "Фейсбук", Максим Козицький розповів, яка ситуація наразі з ремонтом доріг на Львівщині. Посадовець, зокрема, заспокоїв: гроші на ремонт будуть.

«Зараз маємо завдання — логістика. Маємо зробити усе, щоб вантажі з-за кордону були легко доставлені до лінії фронту і важливий експорт товарів. Тому основні магістралі, які є, ми намагаємося тримати у доброму стані», — пояснив Козицький.

Відомо, що за минулий рік касові видатки становили 488 млн гривень у Службі автомобільних доріг, при заявлених 1.5 млрд. За його словами, це через недофінансування, оскільки в країні війна і кошти спрямовані в інше русло.

«У цьому році задекларовані кошти, які підуть на ремонт доріг, 1.7 млрд грн. Але на цей час ми користуємося коштами обласного бюджету, 240 млн грн і вони йдуть на експлуатаційні видатки», — сказав Козицький.

Він наголосив, що як тільки кошти, які передбачені в державному бюджеті, будуть доступні для нашої області, то стан дорожнього покриття покращать.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews