У Львові затримали грузинського «злодія в законі»

31.05.2023 18:44   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Затриманий був коронований у 2008 році в Туреччині й належить до Сухумського злодійського клану.

У Львові затримали 39-річного грузина, «злодія в законі» на прізвисько Серго Самтредський (справжнє прізвище Чихладзе). Про затримання злочинця у середу, 31 травня, розповіли у прес-службі Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції. 

 
Злочинець є у санкційному списку РНБО, тож після затримання його одразу примусово депортували.


Як повідомив начальник Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції Андрій Рубель, у 2018 році «злодієві в законі» на прізвисько Серго Самтредський заборонили в'їзд в Україну, а у 2021 його було включено до санкційного списку РНБО.

 
Нещодавно правоохоронці отримали інформацію, що Серго Самтредський має намір повернутися до України.
 
«Як тільки-но ми отримали інформацію про незаконний перетин лідером злочинного світу кордону, одразу почали заходи щодо встановлення його місця перебування. Вже за кілька днів з’ясували, що він тимчасово оселився у Львові», – розповів начальник ДСР Андрій Рубель.
Правоохоронці затримали «злодія в законі» Серго Самтредського і спільно з Державною міграційною службою України примусово депортували його за межі країни.
 
До слова, 39-річний уродженець Грузії був коронований у 2008 році в Туреччині й належить до Сухумського злодійського клану.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews