У Львові перевірять всі укриття, - Садовий

01.06.2023 15:02   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Тільки на другий рік повномасштабного вторгнення у мерії Львова виникла ідея нарешті перевірити стан укриттів.

"Сьогодні з 18 до 20 год усі укриття, які розташовані у житлових та нежитлових приміщеннях, мають бути відкритими. Це можливість мешканцям зустрітись, перевірити стан своїх сховищ та ще раз домовитись про їхню роботу під час повітряної тривоги. Це стосується усіх укриттів у місті.

Якщо у вашому будинку немає підвалу чи паркінгу – найближче сховище можете знайти на карті: https://bit.ly/45JOdMf

Якщо з 18 до 20 укриття закрите, або є інші проблеми з ним – звертайтесь на Гарячу лінію міста за телефоном 1580
По всіх проблемних точках пройде комісія. Про результат буде повідомлено.

Сьогодні протягом дня райони проводять перевірку укриттів, які є у комунальній власності. Керівники цих закладів мають контролювати стан та доступність, але також перевірити вказівники, які інформують про те як добратись до цього укриття з вулиці, якщо ви не місцевий. Всі інформаційні стенди потрібно актуалізувати, зробити помітними та зрозумілими", - йдеться у повідомленні Садового.

Нагадаємо, що в Україні знов траур за загиблими через ворожий ракетний обстріл. У ніч проти 1 липня загарбники ракетами обстріляли Київ, є загиблі. Кажуть, що жертв можна було б уникнути, якби укриття поліклініки, куди влучив уламок збитої ракети, було відкрите. Саме тому у Львові почали також перевіряти укриття.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews