На Львівщині за кермом авто затримали військового під наркотиками

01.06.2023 17:52   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Нацгвардієць відмовився проходити перевірку у медзакладі.

Червоноградський міський суд Львівщини оштрафував на 17 тис. грн та позбавив водійських прав нацгвардійця Івана Герасимчука, якого зупинили за кермом пікапу з ознаками наркотичного сп’яніння.

Як повідомляє “Zaxid.net”, 5 березня  у Червонограді військовийбув за кермом пікапа Mitsubishi L200. Його зупинила поліція, бо авто було на іноземній реєстрації, та помітила у чоловіка ознаки наркотичного спяніння: бліда шкіра, тремтіння пальців рук, звужені зіниці. Водія доставили у медзаклад для проходження перевірки, однак уже на місці він відмовився.

Водій є командиром одного з відділень у Нацгвардії. У своїх письмових поясненнях чоловік заявив, що відмовився пройти перевірку, бо 10 днів перед цим перебував у приміщенні, де багато людей курили канабіс, і він боявся, що тест буде позитивним.

Івана Гарасимчука винним у нетверезому водінні та призначила 17 тис. грн штрафу з позбавленням права керувати транспортними засобами протягом року. На постанову ще може бути подана апеляція.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews