Підтоплені приблизно 100 домогосподарств, рятувальники евакуювали 20 людей: наслідки затоплення на Східниці (ФОТО, ВІДЕО)

10.06.2023 22:32   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Через сильні дощі у Східниці на Львівщині затопило вулиці та подвір'я.

У суботу, 10 червня, сильні дощі у селищі Східниця спричинили підняття рівня води у річці Східничанка. Вода затопила вулиці та приблизно 100 домогосподарств.

Речник Державної служби з надзвичайних ситуацій Віталій Туровцев підтвердив ZAXID.NET інформацію про наслідки негоди. «Тут сильні підтоплення. Зараз виїхали наші оперативні групи, на місці працюють підрозділи. Детальну інформацію про наслідки негоди повідомимо згодом», – розповів Віталій Туровцев приблизно о 19:35.
 
Згодом у прес-службі ДСНС розповіли, що станом на 20:30 врятували 20 людей. З них п'ятеро – діти.

«Внаслідок події пошкоджено 5 мостів та приблизно 100 житлових будинків. Жертв та постраждалих внаслідок події попередньо немає. Рятувальні роботи тривають», – розповіли у ДСНС.

У Львівській обласній військовій адміністрації зазначили, що у Східниці задіяні всі екстрені служби. Крім цього, негода вирує в Уричі Стрийського району, що за приблизно 7 кілометрів від Східниці.

Правоохоронці зазначили, що з обох сторін від Східниці перекриті автошляхи. Поліцейські просять водіїв планувати маршрути.

«Перекрито рух зі Східниці на Старий Кропивник – об'їзд через Залокоть», – повідомили у прес-службі поліції Львівської області.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews