У маршрутці Львова дорослі побили неповнолітніх: душили та вдарили у живіт (ВІДЕО)

14.06.2023 13:53   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

В одній з маршруток Львова розгорівся скандал. Доросла жінка та чоловік побили неповнолітніх, мовляв їм не сподобалося, що у хлопця одягнений рюкзак на плечах.

Подробиці інциденту розповіла у Facebook родичка потерпілої дитини Вікторія Миськів. 

"Це трапилось в п'ятницю 09.06.2023 – автобусний маршрут №61. Жінці не сподобалось, що хлопчик мав рюкзак на плечах, він стояв далеко від неї, і наплечник був невеличкий і пустий, він не заважав їй і ще відійшов подалі від жінки, але ось цей чоловік почав душити цього хлопчика 14 років і бив кулаком в живіт, дівчата заступились за цього хлопчину, і через це ще їх побили, в дівчини гематома над оком", - ідеться у дописі в мережі "Фейсбук".

Відомо, що поліція вже займається розслідуванням справи, а нападники на дітей знайдені.

Потерпілого 14-річного хлопчика звуть Назар. Його батько Ростислав Содом підтвердив, що звернувся до поліції, - пише Zahid.net.

"Він мені показав відео, яке скинули йому дівчата. Я був шокований. Наступного дня ми зустрілися з дівчатами й вони мені докладно розповіли, що сталося. Тому що син, мабуть, був у шоковому стані, тому не міг все докладно розповісти. Ми з дівчатами поїхали до райвідділу. Зараз цим займається поліція".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews