Іванна Капустянська

Іванна Капустянська

Редактор, оглядач

На Львівщині мотоцикліст загинув під час зіткнення з огорожею

16.06.2023 11:09   Джерело: LvNews
Автор : Іванна Капустянська

Відомо, що хлопці їхали на мотоциклі без захисних шоломів.

Уночі на п’ятницю, 16 червня, у селі Волосянка на Львівщині 19-річний мотоцикліст з пасажиром на великій швидкості врізалися в паркан приватного будинку. У результаті водій мотоцикла загинув, а пасажир з травмами в лікарні.

За даними поліції Львівщини, ДТП сталася після опівночі на вул. Шевченка у селі Волосянка на Сколівщині. 19-річний водій мотоцикла Soul, мешканець Житомирської області, рухаючись у напрямку селища Славське, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, після чого в’їхав у дерев’яну огорожу. Унаслідок ДТП постраждали водій та його пасажир-одноліток, теж мешканець Житомирщини.

Як розповіли ZAXID.NET у Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, 19-річний водій мотоцикла був у критичному стані з важкими травмами та помер дорогою до лікарні. Пасажира мотоцикла госпіталізувати з переломом гомілки.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews