Під Бахмутом загинув поет з Львівщини

16.06.2023 11:43   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Олег Клюфас загинув 13 червня.

На війні з окупантами 13 червня загинув уродженець Львівщини Олег Клюфас. Захисник поліг у бою під Бахмутом, що на Донеччині. Про це повідомили у Мостиській міській раді.

«Олег Мирославович був старшим навідником мінометного взводу. Функціональні обов'язки виконував сумлінно та якісно. Відмічався високою особистою відповідальністю за доручену справу», – йдеться у повідомленні.

Олег Клюфас був філсоофом та поетом. Зокрема, займався перекладом світової класики з англійської, португальської, іспанської, французької, польської мов на українську.

«Існують люди, які є органічною частиною Львова, творячи дух міста. Ці люди, ніби завжди тут, завжди поряд. Ти знаєш, що вони поряд і тобі спокійно. Олег Клюфас, не можу уявити Львів без тебе, залишайся поряд назавжди, назавжди частиною метафізичного Львова», –  написав дитячий письменник Жак Жаб'є на своїй сторінці у Facebook.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews