Ділянку дороги у смт Східниця планують відновити дорогу за 28 мільйонів. Але є нюанс

19.06.2023 18:11   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Ремонт не стосується ділянок, що були підтоплені.

У Східниці, що в Дрогобицькому районі, планують провести капітальний ремонт доріг на вулиці Гірській, витративши на це 27 945 181 гривень. Зазначимо, що ремонт не стосується ділянок, що були підтоплені. Про це стало відомо з тендеру, який розмістили на майданчику з електронними закупівлями Prozzoro. 

За ці кошти планують повністю відремонтувати дорогу, укріпити кювети, встановити нові знаки та бар’єрне огородження та встановити 42 ліхтарі марки «СЕТО 1906S-70 Shark». Окрім цього, на цій ділянці викорчують близько 10 дерев при розчищенні території.

Його опублікувала Східницька селищна рада 16 червня, а аукціон розпочнеться 26 червня. Термін виконання робіт, згідно з тендером – 31 грудня 2024 року.

Варто зазначити, що 10 червня, сильні дощі у селищі Східниця спричинили підняття рівня води у річці Східничанка. Вода затопила вулиці та приблизно 40 домогосподарств.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews