20-річного юнака смертельно вразило струмом на даху локомотива у Львові

26.06.2023 11:23   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Трагедія сталася вчора на вулиці Таллінській.

25 червня, у Львові від ураження струмом на даху локомотива загинув 20-річний мешканець Яворівського району. За даними поліції Львівщини, інцидент трапився в неділю близько 9:00 ранку на вул. Таллінській у Львові. На даху локомотива було виявлене тіло 20-річного жителя одного з сіл Яворівського району. Встановлено, що хлопець загинув через ураження електричним струмом.

Зазначимо, на вул. Таллінській розташоване локомотивне депо ТЧ-1 «Львів-Захід» Львівської залізниці.

За фактом трагедії слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.115 ККУ з приміткою «нещасний випадок». Правоохоронці встановлюють обставини події.

Того ж дня, у селі Малехів біля Львова від ураження струмом загинув 12-річний хлопець, який рибалив на пожежній водоймі. Закидаючи вудочку, він зачепив дроти електропередач і загинув.

За даними поліції Львівщини, інцидент трапився близько 21:00 на пожежній водоймі на вул. Дорошенка в селі Малехів. Унаслідок ураження електричним струмом загинув 12-річний хлопчик, мешканець Волинської області, який приїхав до родичів на канікули. Школяр, закидаючи вудку, зачепив дріт лінії електропередач, був уражений електричним струмом та помер.

У Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф розповіли ZAXID.NET, що серцево-легеневу реанімацію надавали очевидці до приїзду «швидкої», а згодом медики намагалися реанімувати хлопця, однак безуспішно.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.115 ККУ з приміткою «нещасний випадок». Проводиться розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews