Голову Тернопільської облради затримали за підозрою в одержанні хабара 1,8 млн. Наразі проводять обшуки (ФОТО)

26.06.2023 11:34   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Михайла Головка та двох заступників підозрюють у хабарництві.
 
Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура затримали голову Тернопільської обласної ради Михайла Головка, а також двох заступників керівника Тернопільської обласної військової адміністрації Ігоря Дем'янчука (перший заступник) і Ігоря Гайдука за підозрою в одержанні неправомірної вигоди. 
 
Про це повідомив нардеп Андрій Богданець на своїй сторінці у Facebook.
 
Високопосадовців облради підозрюють у хабарництві.
 
«Зараз в приміщенні Тернопільської обласної адміністрації працює НАБУ. І так би мовити поклала на підлогу голову облради і двох заступників голови Тернопільської обласної військової адміністрації за підозру в хабарі, наскільки я знаю його передали їм десь по дорогах», - зазначив нардеп.
 
Згодом стало відомо,  що Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура затримали голову Тернопільської обласної ради Михайла Головка.
 
За даними ЗМІ,  детективи НАБУ затримали Головка, а також двох заступників керівника Тернопільської обласної військової адміністрації Ігоря Дем'янчука (перший заступник) і Ігоря Гайдука за підозрою в одержанні неправомірної вигоди. Попередня кваліфікація – частина 4 статті 368 Кримінального кодексу України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews