На Буковині живодери розстріляли двох собак на подвір’ї пенсіонерки (ФОТО 18+)

26.06.2023 12:57   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Трагедія сталася у комендантську годину. Донька постраждалої тепер боїться за життя матері.

Кілька днів тому у селі Горішні Шерівці невідомі розстріляли двох собак на подвір’ї 80-річної пенсіонерки. Вбивство сталося у комендантську годину - близько 2-ї ночі. Власниця собак 80-річна жінка проживає сама, почула гавкіт і хотіла вийти на подвір'я, але почувши постріли дуже злякалася. Донька жінки, дуже боїться за її життя та здоров'я і написала заяву до поліції.
 
Про це йдеться у дописі волонтерського зоозахисного руху НЕБАЙДУЖІ Че.
 
"Жорстоке вбивство домашніх собачок у с. Горішні Шерівці Чернівецької області. 19.06.2023 р під час комендантської години близько 02:00 ночі, невідомі під’їхали на авто до приватного будинку та проникли на подвір’я, де жорстоко і безжалісно розстріляли та вбили двох собачок, одна з яких взагалі була на прив'язі.
Власниця собак 80-річна жінка проживає сама, почула гавкіт і хотіла вийти на подвір'я, але почувши постріли дуже злякалася
Донька жінки, дуже боїться за її життя та здоров'я і написала заяву до поліції, але спочатку зіткнулась з деяким труднощами у спілкуванні із дільничим, через те, що не проживає у цьому селі, що є повним абсурдом", - йдеться у дописі.

Також донька постраждалої відвезла собачок на судово-медичну експертизу до міста Чернівці, щоб мати заключення потрібні для кримінального провадження.

"Ми вимагаємо належного розслідування злочину, не закриття очей на те, що вбили лише "псів". Це просто жахливий злочин, навіть важко уявити, що пережила жінка тієї ночі і вранці побачивши трупи своїх домашніх тварин
Поліція повинна знайти тих нелюдів, що вбили собачок, вони проникли на приватну територію у період дії комендантської години зі зброєю а якби жінка не злякалася і змогла швидко вийти, чи була б вона жива сьогодні Злочинці повинні бути покарані", - додають волонтери.
 
Також, ще один інцидент із жорстоким вбивством собаки стався нещодавно У Чернівцях, на бульварі Героїв Крут діти знайшли труп цуценяти, яку люди знали та підгодовували її. Після розтину собаки виявилося, що у тварини безліч гематом, поламані ребра та вибиті зуби. Як з'ясували поліцейські цуценя жорстоко побили та викинули з вікна 5-го поверху багатоповерхівки.
null
Фото з мережі Інтернет

null
Фото з мережі Інтернет
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews