На Львівщині розслідують обставини побиття солдата офіцером

29.06.2023 19:39   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Львівській військовий госпіталь потрапив військовослужбовець Назар Матвіїшин.

Про інцидент на сторінці в соціальних мережах повідомила сестра Марта Матвіїшин.

У чоловіка діагностували гострий апендицит, однак під час операції медики виявили сильні пошкодження внутрішніх органів. Військовий ніс службу в частині 9937 та нещодавно приїхав на ротацію.

Жінка наголосила, що її брата на полігоні побив капітан Іван Зозульчак.  Це не поодинокий випадок. Постраждалий стверджує, що побиття військових відбувається на постійній основі «для профілактики».

У Назара під час обстеження виявили забій підшлункової залози, закриту тупу травму черевної порожнини, брижі товстого та тонкого кишківника, закритий розрив правої долі печінки.

Унаслідок розриву печінки  у хлопця стався внутрішній крововилив. Зараз він перебуває у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії.

ДБР відкрило кримінальне провадження за фактом перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень (ч. 5 ст. 426-1 КК).

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews