30 депутатів Львівської міської ради отримали повістки до ТЦК

06.07.2023 15:02   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

6 липня повістки отримали всі присутні на сесії депутати, за винятком двох, кого саме невідомо. 

Перед засіданням сесії Львівської міськради працівники територіального центру комплектування [колишніх військкоматів] вручили депутатам повістки. Цю інформацію ZAXID.NET підтвердили у Галицько-Франківському ОРТЦК та СП. Про це пише ZAXID.NET.

«Ми планово відпрацьовуємо домашні адреси, підприємства, сьогодні теж це було планово. Вручили 9 повісток, хоча планували більше», – розповів військовий комісар Галицько-Франківського ОРВК Сергій Кучинський.

Загалом під час сесії міськради повістки вручали військові комісари чотирьох районних ВК – крім Галицько-Франківського ще Шевченківського та Личаківського.

У прес-службі Львівської міськради повідомили, що кількість депутатів, які отримали повістки, ще підраховують. У прес-службі департаменту «Секретаріат ради» уточнили, що 6 липня повістки отримали всі присутні на сесії депутати, за винятком двох, кого саме не уточнили. Загалом повістки роздали приблизно 30 депутатам.

Як повідомляє ZAXID.NET наразі лише депутат від «Самопомочі» Євген Бойко підтвердив, що отримав повістку і 7 липня планує піти в ТЦК для уточнення даних.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews