Іванна Капустянська

Іванна Капустянська

Редактор, оглядач

На Львівщині водій іномарки насмерть збив дитину і втік з місця ДТП

10.07.2023 10:50   Джерело: LvNews
Автор : Іванна Капустянська

Правоохоронці розшукують винного у смерті 16-річної дівчинки.

У неділю, 9 липня, на автодорозі «Київ – Чоп» у селі Верхнє Синьовидне Стрийського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій наїхав на 16-річну дівчину і втік з місця автопригоди. Від отриманих травм вона померла. Про це повідомили у поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, водій автомобіля Toyota Land Cruiser, 62-річний мешканець одного з сіл Стрийського району, рухаючись у напрямку міста Чоп, наїхав на 16-річну мешканку району, після чого втік з місця ДТП. Від отриманих травм 10-класниця померла до приїзду швидкої.

Правоохоронці, провівши оперативно-розшукові заходи та вивчивши відео з камер спостереження «Безпечна Львівщина», встановили особу водія та місце його перебування. Невдовзі його затримали у селі Дубина.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють всі обставини події.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews