На Львівщині стоматолог показував свої геніталії у лікарні

11.07.2023 13:18   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Він отримав догану від керівництва, але продовжує працювати в медзакладі.

У Сколівському районному суді Львівської області відбулося засідання, на якому було розглянуто адміністративну справу стосовно 33-річного лікаря-стоматолога.

Наприкінці травня стався інцидент, коли дантист висловлювався нецензурними словами та оголював свої статеві органи у приміщенні Сколівської центральної лікарні.

Суд визнав стоматолога винним у дрібному хуліганстві та призначив йому штраф у розмірі 119 гривень, пише Страна з посиланням на Zahid.net.

Крім того, лікар зобов'язаний заплатити 536 гривень судового збору. За словами заступника директора лікарні, інцидент стався у нічний час, коли лікар перебував поза робочим місцем. Він отримав догану від керівництва, але продовжує працювати у лікарні.

Додаткові подробиці інциденту не розголошують.

Відомо, що дантист закінчив Львівський національний медичний університет та раніше висловлював інтерес до роботи стоматологом за кордоном.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews