На завалах зруйнованого ракетою будинку у Львові на 11 день знайшли кота Черчиля

17.07.2023 22:40   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Кіт Черчиль знесилений, але має апетит.

На 11 день після влучання ракети у житловий будинок на вул. Стрийській у Львові комунальники знайшли серед завалів живого кота. Це улюбленець місцевої мешканки. Зараз тварині надають меддопомогу.

«Це просто чудо! Сьогодні, на 11-й день після влучання ракети в наш будинок, серед завалів комунальники знайшли живого котика. І це також домашній улюбленець пані Олі та друг нашої раніше врятованої собачки Аліси. Щастя, що пані Оля була в дворі, одразу впізнала свого Черчиля», – повідомила мешканка зруйнованого будинку і керівниця громадської організації «Світова асоціація з питань тварин України» UPAW Оксана Кошак.

Знесилену тварину завезли в клініку. Котик зневоднений, втомлений, але має апетит. Ветлікарі клініки «Доктор Вет» безкоштовно взяли аналізи, провели ультразвукову діагностику.

Власниця кота Оля зараз живе у модульному містечку, її квартира зруйнована, мама загинула. Рятувальники витягли її з-під завалів разом з собакою.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews