7 причин для придбання гіроборда для дитини

18.07.2023 12:30   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Впродовж останніх років чимало дітей мріють отримати в подарунок на свято гіроборд. Саме цей вид особистого вуличного електротранспорту став реальним конкурентом роликам, велосипедам і самокатам.

Чому ці двоколісні електродевайси настільки цікаві дітям? Вони мають стильний вигляд, дозволяють виконувати різноманітні трюки, а також проводити час із друзями, катаючись алеями парку. У статті детально розбираємо, чому варто купувати гіроборди для дітей.

Ключові «плюси» гіробордів

Популярність цього виду транспорту пояснюється не лише трендовістю, а й суттєвими перевагами:

  1. Для того щоб навчитися їздити, потрібно мінімум часу й зусиль. Навіть деяким дорослим важче опанувати сучасні моделі приватного електротранспорту, ніж дітлахам. Принцип роботи гіроборда достатньо простий. Нахили вперед-назад дозволять гальмувати та набирати швидкість. Щоб повернути вбік, необхідно перенести вагу тіла у відповідну сторону.
  2. Вага дитячих моделей — до 5–6 кг, підліткових — до 10 кг. Тому дитина зможе самостійно впоратися з транспортуванням гіроборда під час прогулянки. Це дозволить розвивати дисциплінованість і відповідальність за власні речі.
  3. Мінімальна швидкість руху транспортного засобу. Більшість дитячих моделей розвивають швидкість у межах 7–8 км/год. Тому ризик травматизму під час швидкої їзди зведений до мінімуму.
  4. Цей вид транспорту дозволяє покращувати фізичну форму юного користувача. Їзда на гіроборді вимагає постійної підтримки стабільного положення тіла та активної роботи вестибулярного апарату. Це сприяє зміцненню м’язів спини, преса, ніг, покращує координацію рухів.
  5. Потужний акумулятор дозволить проїхати довгий відрізок шляху. У середньому дитячий невеликий гіроборд може проїжджати на одному заряді 8–10 км.
  6. Гіроборд вносить розмаїття у дозвілля дитини. Вона більше часу бажає проводити на свіжому повітрі.
  7. Стильний дизайн, яскраві кольори та потужна підсвітка дозволяють вибрати девайс, який точно сподобається вашій дитині. Завдяки оригінальному дизайну юний користувач може продемонструвати свою індивідуальність серед однолітків.
  8. Якщо ви хвилюєтеся щодо перших заїздів вашої дитини, то можна придбати захисне екіпірування. Наколінники, налокітники та шолом зовсім не заважатимуть рухам та управлінню гіробордом.

Можна вибрати модель із додатковими світлодіодними елементами, щоб зробити конструкцію максимально помітною під час катання ввечері. Пульт управління та застосунок для смартфона дозволять батькам контролювати перші катання дитини, відстежуючи швидкість і маршрут руху в парку чи на дитячому майданчику.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews