На Львівщині вирішили витратити 10,3 млн грн на будівництво нового спортивного майданчика для гри у міні-футбол

20.07.2023 16:22   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Йдеться про курортне містечко Славсько.

Відповідний договір Славська селищна рада уже уклала з львівським підприємцем Романом Блащаком, раніше уже неодноразово викритим у зловживаннях на бюджетних закупівлях.

Цього разу він теж собі не зрадив і завищив вартість будматеріалів принаймні на 20%.

NGL.media проаналізували розроблений Блащаком кошторис будівництва спортмайданчика і виявили, що лише на будматеріалах Славська громада переплатить не менше 1,2 млн грн – при тому, що загалом на будматеріали закладено 6,1 млн грн.

Варто зауважити, що раніше компанії Романа Блащака неодноразово виявлялися учасниками змов на торгах і отримували заборону на отримання бюджетних підрядів. Ймовірно, саме тому він тепер працює як фізична особа – підприємець.

Мало того, проаналізувавши закупівлі Славської селищної ради, виявилося, що селищна рада готова віддати мільйон гривень бюджетних коштів на акустику для так званого народного дому. Таке враження, що там готуються до Євробачення. І ще 10 мільйонів на мультимедійне обладнання для сільських шкіл. 

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews