У Львові чоловік погрожував підірвати будівлю

21.07.2023 14:15   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Правоохронці затримали зловмисника.

У Львові затримали п’яного чоловіка, який погрожував підірвати житловий будинок. Це сталося вчора, 20 липня, на вул. Стрийській., - пише Поліція Львівської області

«Правоохоронці обстежили приміщення та прилеглу територію, а також евакуювали близько 50 громадян, які перебували у будівлі. Вибухонебезпечних та підозрілих предметів не виявили. Проведеними заходами оперативники кримінальної поліції невдовзі встановили особу чоловіка, який надав неправдиве повідомлення про замінування, раніше судимого 42-річного мешканця Львова. Також встановили, що зловмисник перебував у стані алкогольного сп’яніння», – йдеться у повідомленні. 

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. За ці дії йому грозить позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Досудове розслідування триває. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews