Скільки заробляє очільник Львівської ОВА Козицький та його заступники

25.07.2023 13:08   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У 2022 році на зарплати керівництва Львівської обласної військової адміністрації з бюджету пішло майже 4,5 мільйона гривень. Тільки на оплату праці очільника ОВА витратили понад 856 тисяч.

Відповідну інформацію журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» отримали у відповідь на інформаційний запит.

Керівник Львівської ОВА Максим Козицький за свою плідну роботу отримав трохи більше як 856 тисяч заробітної плати. Найприбутковішими для нього були листопад та грудень. Тоді за кожен місяць він отримав по 73 тисячі у гривнях. Найменше ж його роботу оцінили у лютому та нарахували 63 тисячі гривень. Середньомісячна зарплата пана Козицького з усіма преміями, надбавками та доплатами у 2022 році становила 71 тисячу гривень.

null

Заступнику очільника обласної військової адміністрації Андрію Годику минулого року нарахували понад 962 тисячі гривень зарплати. У цю суму входять усі надбавки, вислуги, премії та інші супутні виплати. За нашими підрахунками, його середньомісячна оплата праці становить 80 тисяч гривень за один робочий місяць. Найбільше він отримав у березні та грудні: за перший місяць – 103 тисячі, а за другий – 111 тисяч. Найменше ж йому заплатили у липні – 63 тисячі гривень.

null

Іван Собко – ще один заступник керівника Львівської обласної військової адміністрації. Його плідну працю у 2022 році оцінили в 816 тисяч гривень. Найбільше пану Собку нарахували за січень – трохи більше як 90 тисяч, а найменше він отримав у квітні – 57 тисяч. Якщо підсумувати, то в середньому за кожен місяць роботи він заробляв по 68 тисяч гривень.

null

Заступник очільника Львівської ОВА Юрій Бучко минулого року за свою роботу отримав майже 728 тисяч гривень. Березень для службовця видався найприбутковішим, адже за нього пану Юрію нарахували найбільшу місячну зарплатню – трохи менше як 81 тисячу. Не таким успішним був листопад, за який заступнику вдалось заробити лише 28 тисяч гривень. Середньомісячна ж оплата праці політика становить 60 тисяч гривень.

null

Ще одному заступнику Олександру Кулепіну за роботу у 2022 році вдалось напрацювати на 764 тисячі гривень. Виходить, що в середньому за місяць він заробляв близько 64 тисяч гривень. Завдяки надбавкам, преміям і решті супутніх додаткових виплат, найбільше пан Олександр зміг заробити у серпні – 114 тисяч, а найменша зарплата йому прийшла за жовтень – трохи більше як 32 тисячі гривень.

nullт

Останній заступник голови ОВА Віталій Загайний пропрацював на посаді до травня минулого року та за цей час зміг заробити 343 тисячі гривень. Відповідно до наших підрахунків, за п'ять місяців роботи службовець в середньому отримував по 68 тисяч. Найприбутковішим для нього виявився квітень, за який той отримав понад 118 тисяч гривень. У травні ж він отримав найменшу зарплату – трохи більше як 30 тисяч.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews