Львів'янин обійшовся штрафом за тн, що душив свого малолітнього сина

28.07.2023 12:59   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Чоловік заплатить 340 гривень штрафу.

У Львові Галицький районний суд призначив покарання місцевому мешканцю за неналежне виконання батьківських обов’язків. Чоловік вчиняв насильство щодо свого малолітнього сина, зокрема душив дитину.

Про це пише zaxid.net.

Відомо, що чоловік вчинив психологічне та фізичне насильство щодо свого малолітнього сина. Обвинувачений душив його, а також притискав до стіни, тримаючи за руки. У матеріалах справи не вказано вік хлопчика, однак малолітньою вважається дитина віком до 14 років.

Поліція склала на чоловіка протоколи про вчинення насильства у сім’ї та невиконання батьківських обов’язків.

З судового реєстру відомо, що чоловік розлучився із своєю дружиною у 2018 році, у шлюбі у них народився один син. Згодом жінка подавала до суду про стягнення аліментів. У 2018 році на чоловіка також складали протокол, бо він у нетверезому стані лаявся до перехожої у Львові жінки, однак тоді суд зробив йому усне зауваження.

На розгляд справи про вчинення домашнього насильства щодо свого сина обвинувачений не прийшов. Суд оштрафував його на 340 грн, а також зобов’язав сплатити судовий збір у розмірі 537 грн. На постанову ще може бути подана апеляція.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews