Управління СБУ у Львові придбало без торгів мікроавтобус за 2,4 млн гривень

31.07.2023 14:12   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Управління СБУ у Львівській області 27 липня без торгів замовило у «Алекс Со» мікроавтобус за 2,39 млн гривень.

Про це пишуть  «Наші гроші».

До осені у Львів мають поставити новий спеціалізований автомобіль СКС-VWCV-ПС. У цій назві СКС вказує на виробника «Спец-Ком-Сервіс». Автомобіль буде виготовлений цьогоріч на базі повнопривідного мінівена Volkswagen T6.1 Caravelle Saksonia Long EU5 4Motion із подовженою базою в бежевому кольорі з чорним салоном на вісім місць включно з водієм.

Автомобіль має фронтальні подушки безпеки водія і переднього пасажира, бічні подушки безпеки та шторки безпеки в кабіні, різні системи безпеки, камеру заднього виду, трьох-зонний клімат-контроль, круїз-контроль, багатофункціональне шкіряне кермо, передній та задній парк-пілоти, бічні дзеркала з електричним регулюванням і підігрівом тощо. Також додатково він матиме сигнально-гучномовний пристрій, проблисковий маячок, килимки в кабіні та тонування. Гарантія становить чотири роки або 120 тис пробігу із третього року.

Салон «Автодім Атлант» пропонує повнопривідний Volkswagen T6.1 Caravelle Saksonia Long EU5 4Motion за 2,47 млн гривень. Це його ціна без спеціалізованого та додаткового обладнання.

У  ProZorro немає інших закупівель автомобілів цим замовником із грудня 2021 року.

Львівською «Алекс Со» володіють Ярослав Хариш, директор Юрій Пелещишин і ПрАТ «Компанія з управління активами «Карпати-Інвест» Тетяни, Сергія і Людмили Петруків.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews