Тернопільська міська рада замовила у львівської підприємиці 55 брендованих светрів за 100 тис. гривень

01.08.2023 12:04   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Львівська підприємиця також поставить мерії Тернополя сотню футболок за 50 тис. грн.

Обидві закупівлі відбулися 17 липня 2023 року. Єдиною, хто подав документи на процедуру, стала львів'янка Світлана Войтович.

Поставити светри та футболки до Тернопільської міської ради львівська підприємиця має не пізніше ніж 31 грудня 2023 року. Остаточна сума договору на светри складає 99 тис. 990 грн. За один брендований светр міська рада Тернополя заплатить 1 818 гривень з місцевого бюджету, йдеться на Prozorro.

Стосовно брендованих футболок, то загальна сума закупівлі становить 50 тис. гривень. За одну футболку мерія віддасть 500 гривень.

null

Львів'янка була єдиною підприємицею, яка подалася на закупівлю. Тож міська рада не знайшла причин чи порушень тендерних процедур, щоб їй відмовити. Закупівля проводилася без використання електронної системи.

Додамо, що згідно з даними Youcontrol, підприємиця Войтович сама не виготовляє брендований одяг. Основний її вид діяльності, як ФОПа – це роздрібна торгівля одягом у спеціалізованих магазинах.

До слова, у Тернопільській міській раді так і не відповіли для чого мають використовуватися брендовані светри та футболки.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews