На Золочівщині 76-річний завідувач відділення однієї з лікарень підозрюється у незаконній видачі довідок та лікарняних військовозобов’язаним

01.08.2023 13:10   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Лікар неодноразово підробляв та видавав документи стосовно перебування військовозобов’язаних на стаціонарному лікуванні у медзакладі.

Про це повідомили у поліції Львівської області.

«Лікар неодноразово підробляв та видавав неправдиві документи стосовно перебування військовозобов’язаних на стаціонарному лікуванні у медзакладі, а також вносив до автоматизованої системи неправдиву інформацію про їхню тимчасову непрацездатність», – йдеться у повідомленні. 

За скоєну йому загрожує до шести років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Слідчі повідомили медику про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.366 (Службове підроблення) ККУ, а також ч.1 та ч.3 ст.362 (Несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї) ККУ. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews