У Львові відбудеться суд щодо землі в Брюховичах, де замість школи планують збудувати ЖК

02.08.2023 12:13   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Сьогодні, 2 серпня, о 12.30 в Галицькому суді скандальний суддя Радченко, знову розглядатиме питання скасування арешту з об’єкту недобудованої школи у Брюховичах, що на вул Широка, 2.

Про це йдеться Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Нагадаємо, що по цьому об’єкту вікрите кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

Віталій Радченко – це той самий суддя, який вже раз касував накладений на земельну ділянку арешт. І касував його на прохання забудовників дуже поспішно та упереджено.

За такі дії, прокуратура добивалась відводу цього судді від розгляду справи по Широкій, 2. Однак безуспішно.

Як з’ясувалось, в апеляції прокуратура арешт відстояла. Адже, саме наявність арешту унеможливлює забудовникам розпочати будівельні роботи на земельній ділянці пл.3.5 га, яку Брюховицька селищна рада незаконно передала в користування ГО «Асоціація інвалідів захисників вітчизни «Львівська здравниця».

І от сьогодні, о 12.30 суддя Галицького рацонного суду м. Львова Радченко, знову розглядатиме питання Широкої, 2. І очевидно, що іменем України спробує дати зелене світло забудовникам на будівельні роботи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews