На Львівщині триває будівництво сміттєпереробного заводу

03.08.2023 16:10   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Цей проєкт реалізується за фінансової підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку та Фонду Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та довкілля.

Про це повідомив заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко.

За результатами міжнародного тендеру, будівництво заводу здійснює польська компанія Control Process S.A. Загальна вартість договору (обладнання та роботи) становить 34,817 млн євро.

До завдань підрядника відноситься роботи, а саме:

• проектування та будівництва заводу;

• придбання, поставку, під’єднання та налаштування устаткування;

• введення заводу в експлуатацію;

• навчання персоналу заводу;

• технічне обслуговування та нагляд за роботою заводу в річний період після завершення робіт.

Передбачається що річна потужність Заводу становитиме переробку 250 тис. тонн відходів у рік.

null

Підрядник відповідно до умов контракту має забезпечити відповідне технологічне обладнання, яке забезпечить прийом, сортування, біологічну обробку твердих побутових відходів і отримання у підсумку вторсировини (пластик, папір, картон, скло, метал), відновленого палива (pre-RDF) і біологічно-інертних залишків, які будуть захоронятися на полігоні твердих побутових відходів.

“Незважаючи на те, що з 24 лютого 2022 року триває неспровокована військова агресія росії проти України, та часту відсутність енергопостачання внаслідок терористичних атак, Підрядник продовжує виконувати роботи. На сьогоднішній день виконав 100% робіт з Проектування (стадія ТЕО та П), а також виготовив вже 80% робочої документації (стадія Р).

null


Дбаймо про наше екологочіне майбутнє разом!” – наголосив Юрій Бучко.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews