У Львові запустять новий автобусний маршрут

04.08.2023 10:33   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Маршрут сполучатиме район Кривчиць із центром міста.

Із понеділка, 7 серпня, у Львові запрацює автобусний маршрут №39 А, який курсуватиме від вулиці Богданівської до центру міста та посилить роботу існуючого маршруту №39.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Зазначається, що на лінії курсуватиме один великий низькопідлоговий автобус. Обслуговуватиме маршрут комунальне підприємство АТП-1.

«У нас є проблема з приватним перевізником, який обслуговує маршрут №39. Цей маршрут сполучає вулиці Богданівську та Грінченка, і є досить протяжним. Сьогодні там курсує до трьох автобусів малого класу, ми маємо постійні скарги на цей маршрут від мешканців району Кривчиць. І для того, щоб підсилити його, ми, запускаємо один додатковий автобус зі сполученням вул. Богданівська - пл. Галицька. Відтак, мешканці цього району матимуть більш якісне сполучення з центром міста», — зазначив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

Автобус №39 А курсуватиме так: вул. Богданівська – вул. Дорога Кривчицька – вул. П. Ніщинського – вул. Долішня – вул. Личаківська – вул. В. Винниченка – пл. Соборна – вул. І. Франка – вул. Князя Романа – пл. Галицька – пл. Соборна – вул. В. Винниченка – вул. Личаківська – вул. Долішня – вул. П. Ніщинського – вул. Дорога Кривчицька – вул. Богданівська.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews