Монобукети - модний тренд у флористиці

09.08.2023 16:54   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Справжня розкіш криється у простоті. Саме тому модним трендом у квітковій індустрії стали монобукети. Красиві та вишукані півонії чи яскраві та неординарні гортензії, а, може, класика - троянди різних кольорів… Скільки смаків - стільки букетів. Розмаїття квітів дозволяє створити букет, враховуючи вподобання його майбутнього власника. Букет - це завжди відчуття свята, якщо навіть вони подаровані без приводу. А, якщо збираєтеся на особливу подію і потрібно щось оригінальне? Найкращі варіанти ви знайдете за посиланням https://amber-flowerhouse.com/monobukety/. Букет з одного виду квітів - вишуканий жест для дорогої серцю людини.

Оберіть свій букет

Вибираючи квіти для подарунка, або замовляючи весільний букет, часто хочеться, щоб композиція була не тільки красивою, але й неординарною, а ще стильною, і такою, що запам'ятовується. Монобукет - в саме «яблучко». З ним ви ніколи не помилитеся. Один тип або сорт квітів у руках досвідченого флориста Amber Flower House стане справжнім шедевром. Але саме ви маєте визначити, які квіти ви хочете бачити у своєму букеті. Можливо, ви знаєте улюблену квітку винуватця свята, тоді букет стане ще особливішим.

Справжнім хітом цього сезону є букет з гортензії. Білі, зелені, рожеві, сині, фіолетові гортенізії милують око кожного. Можна обрати букет, поєднуючи кілька кольорів. Елегантні гортензії будуть пасувати до будь-якого свята.

Букет зі свіжої фрезії - дуже ніжний, тому його часто беруть для нареченої.

Особливою популярністю користуються півонії. Її вважають символом багатства, любові, щастя та удачі. Мовою квітів, півонія означає: «Я подарую тобі весь світ!».

Втім, багато людей залишаються прихильниками троянд. Недарма її називають королевою квітів. Їх дарують на дні народження, ювілеї, з ними освідчуються у коханні, а наречені йдуть до вівтаря. У світі існує близько 30 тисяч сортів цих розкішних квітів. Майже щороку тестують новий гібрид. Тому троянди бувають різних не лише розмірів, але й кольорів та відтінків.

Піоновидні троянди у фаворі кількох сезонів поспіль. Цей рік не став винятком. Піоновидні троянди - це сорт неймовірної краси, особливої форми й різнобарвності кольорів. Тому став таким популярним серед поціновувачів квіткової краси.

Маніпуляції, які допоможуть якнайдовше зберегти букет

Щоб квіткова композиція тішила вас якомога довше, необхідний правильний догляд. Звичайно у кожного різновиду квітів є свій час «життя». Але його можна продовжити, дотримуючись певних правил, ось найважливіші з них:

  • Спочатку обріжте стебла на 1–2 дюйми під кутом. Це дозволяє квітам вбирати якомога більше води.
  • Поставте вазу трохи далі від прямих сонячних променів. Це може пришвидшити в’янення квітів.
  • Щодня змінюйте воду у вазі. Вона має бути кімнатної температури.
  • Час від часу обережно збризніть квіти та листя водою з пульверизатора. Вологість освіжить їх.

Виконуючи цю інструкцію, ви насолоджуватиметеся цвітом щонайменше два тижні. Щоразу букет нагадуватиме ту людину, яка вам його подарувала. Адже квіти - це вияв не лише прихильності, а й великої любові та турботи. Щоби подарувати квіти, не потрібно чекати приводу. Адже особливий день для дорогої людини ви можете зробити саме сьогодні. Даруючи букет, ви отримаєте щиру посмішку у відповідь.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews