Приміщення у центрі Львова продали за понад 4 млн грн

12.08.2023 18:05   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Під час торгів ціна зросла в півтора раза.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало перший поверх будинку на вул. Франка за 4 млн грн. Приміщення придбав підприємець із Мостиськ Остап Шабаковський.

Йдеться про нежитлові приміщення першого поверху на вул. Франка, 63 площею 39,7 м2. Приміщення не перебувають у оренді, а сама будівля не є памʼяткою культурної спадщини. Майно виставили на продаж 19 липня на електронному майданчику Prozorro. Продажі зі стартовою ціною майже 2,6 млн грн.

Аукціон відбувся 10 серпня. Купити приміщення зголосилися чотири компанії. Найвищу ціну – 4,03 млн грн – запропонував підприємець Остап Шабаковський. Вартість квадратного метра становить 101,4 тис. грн або 2,8 тис. доларів США. Невдовзі управління комунальної власності повідомить йому про намір укласти угоду купівлі-продажу.

Остап Шабаковський зареєстрований у Мостиськах, займається інформаційними послугами. Йому належить також низка автокомпаній у Мостиськах.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews