Голова ОВА розповів про стан потерпілих внаслідок ракетного удару по Львову та області

16.08.2023 13:27   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Загалом від ракетної атаки на Львівщину 15 серпня постраждали дев’ятнадцять людей.

Внаслідок ракетної атаки pociян 15 серпня по Львову та області постраждали дев’ятнадцять людей. Четверо з шести людей, яких госпіталізували після обстрілу, досі залишаються у лікарнях.

Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

«Четверо з шести людей, яких госпіталізували після ракетного удару, який був по Львівщині 15 серпня, залишаються у медзакладах. В одного постраждалого перелом, в іншого – закрита черепно-мозкова травма. Ще двоє – із гіпертонічним кризом», - написав Максим Козицький.

У Львові пошкоджені близько 100 будинків. Про потребу у відселенні та забезпеченні тимчасовим житлом заявили 4 сім'ї, а це 12 осіб.

У селі Ставчани обстежили 36 присадибних ділянок. Три житлові будинки та три господарські не підлягають відновленню. В інших будинках є руйнування дахів, вікон, тріщини на стінах. Провели засідання сільської комісії ТЕБ і НС, на якому вирішили виділити 200 тисяч гривень з резервного фонду для ліквідації наслідків ракетного удару. Суму планують переглянути та збільшити сьогодні – під час засідання сесії сільської ради.

У селі Холодновідка внаслідок атаки пошкоджені дві електроопори, обірвані електричні дроти на лінії електропередач.

Крім того, на засіданні Львівської міської комісії ТЕБ і НС ухвалили рішення про виділення 20 млн грн з резервного фонду для ліквідації наслідків ракетного удару.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews