Кримінальна справа проти Садового. Що відомо?

17.08.2023 14:21   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Як повідомляє Telegram-канал "#політичний треш", тиждень тому інформацію про те, що проти мера Львова Андрія Садового відкрили кримінальну справу в інфопростір закинув "Джокер".

"Уже добралися і до Садового, відкрили провадження 42023140000000150. Вкрав незрозуміло що, але вкрав під час війни.  Скоро, мабуть, залишимось ще без одного мера. Ну як залишимось, знімуть і все. Мовчки і без коментарів. Безліч місцевих депутатів із Західної України захопились мирним життям та забули про війну. В них стадіони, дороги та місцеві розбірки. Хоча більшість хлопців на фронті саме зі Заходу", - йдеться у повідомленні Джокера.

null

Також у дописі зазначається, що Садовому “нах***рили статтю від 7 до 12 років за крадіжку в особливо великих розмірах та зловживання владою з тяжкими наслідками".

"#політичний треш" розкрив певні деталі, які вдалось з'ясувати.

Зокрема, кримінальне провадження під таким номером дійсно є і знаходиться воно або в НАБУ, або в ДБР.

"І тут є 2 можливі варіанти розвитку подій:

-  Якщо воно знаходиться в НАБУ, то його скоро заховають у довгу шухляду. Бо Андрій Садовий знаходиться під прикриттям набушників з подання колишнього керівника САП і діючого кума Григорія Козловського - Назара Холодницького;

-  Якщо воно знаходиться у ДБР, то вручення підозри може відбутися найближчим часом - є навіть думки, що це станеться під час найближчої сесії Львівської міської ради 23 серпня

Буде цікаво...", - зазначили у дописі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews