Пульти делегата та голови: Влада у невидимих руках технології

21.08.2023 13:56   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Наше життя сьогодні тісно пов'язане з високими технологіями навіть у найдрібніших деталях та елементах. Одними з таких непомітних, на перший погляд, елементів є пульти делегата та голови. В Україні такого типу девайси використовуються для проведення організованих багатогодинних конференцій та нарад.

Пульт делегата: призначення, функції

Це невеликий розмір пристрою, що зовні нагадує дистанційний пульт від телевізора, має більш складні функції. Цей пульт дозволяє делегатам брати активну участь в обговореннях, виступити з промовою або висловити власну думку у загальному потоці спілкування/обговорення проблеми. При цьому ці виступи впорядковано, кожен може висловити свою думку, не перебиваючи інших делегатів.

Світловий індикатор, розташовані на пульті делегата, подає кольоровою індикацією різні сигнали:

  • сигнал про можливість виступу;
  • сигнал заборони втручатися в обговорення.

Особливо зручний пульт делегата для багатомовних конференцій — такі пристрої здатні автоматично перекладати виступи учасників на найкращу мову.

Пульт голови: особливості та функції

Цей інструмент дозволяє людині, яка відповідає за проведення конференцій, сесій та нарад, контролювати потік інформації та порядок дискусій. Завдяки цьому пульту голова може зупинити багатоголосну «дебатну палітру» або, навпаки, віддати слово якомусь конкретному делегату. Однак функції пульта голови не обмежуються виключно керуванням дебатами.

Цей пристрій також може контролювати роботу іншого технічного обладнання та записувати те, що відбувається на сесії. На ринку сьогодні представлені різні моделі пультів для конференцій, їх можна придбати у різних торгових точках. За прийнятною ціною в Україні вибрати пульт голови та делегата пропонує компанія Showtime.

Типи пультів для конференцій у Showtime

Вибір пультів голови та делегата, виготовлених різними виробниками, сьогодні величезний. Інтернет-магазин Showtime пропонує різні моделі від надійних і перевірених брендів.

Beyerdynamic

Ця компанія відома своєю високоякісною аудіотехнікою та пропонує пульти з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, що забезпечує чіткий та надійний зв'язок.

Bosch

Пульти цього виробника для проведення конференцій – це пристрої з унікальними функціями та можливостями, наприклад:

  • інтеграція з системами автоматичного перекладу;
  • вбудовані сенсорні екрани.

Продукція бренду Bosch — це втілення надійності професійного класу.

null
Фото з мережі Інтернет



ITC

Пульти делегата та голови бренду ITC підтримують різноманітні формати спілкування, включаючи голосові команди та бездротові підключення. Вони виділяються інноваціями для забезпечення якісного зв'язку та проведення інтерактивних конференцій.

Taiden

Компанія Taiden розробляє передові аудіосистеми для нарад, пульти цього бренду відомі своєю високою чіткістю звуку та мінімальною затримкою. Для плідного обговорення, де можуть мати значення навіть найдрібніші деталі, це особливо важливо.

Turning Technologies

Інноваційні пульти цього виробника надають делегатам широкі можливості:

  • активно голосувати;
  • висловлювати свої думки;
  • брати участь в опитуваннях на момент проведення конференцій.

Технології управління спілкуванням сьогодні доступні для кожного. Компанія Showtime пропонує від надійних брендів пульти делегата та голови. Купити з доставленням в Києві йди в інший населений пункт модель, що сподобалася від перерахованих вище брендів, відповідну вашим потребам, ви можете на сайті магазину Showtime.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews