У Львові прощаються з трьома Героями, які загинули в бою з окупантами

22.08.2023 11:05   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Сьогодні у Львові прощатимуться з Героями Романом Потішком, Володимиром Зелінським, Остапом Савкою.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 22 серпня, Львів попрощається з командиром 3-ї бойової групи Окремого загону спеціального призначення "Азов" Романом Потішком, бійцем 101-ї окремої бригади територіальної оборони Регіонального управління "Захід" ЗСУ Володимиром Зелінським, бійцем 1-го окремого Феодосійського батальйону морської піхоти 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського Остапом Савкою, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Чин похорону Романа Потішка розпочнеться об 11:00 год у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 год відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Чин похорону Володимира Зелінського та Остапа Савки розпочнеться о 14:00 год у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 14:30 год відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.

На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою.

Мерія закликає долучитись до церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews