Матір випивала з чоловіками: на львівщині у водоймі втомилася 2-річна дитина

25.08.2023 12:14   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У компанії розпивали спиртне і матір, перебуваючи у нетверезому стані, залишила дитину без нагляду.

У селі Підбірці, що біля Львова, у водоймі потонула 2-річна дитина. Дівчинка залишилася без нагляду у той час, як її мама перебувала у нетверезому стані.

Про це повідомили у поліції Львівщини.

«У компанії розпивали спиртне і матір, перебуваючи у нетверезому стані, залишила дитину без нагляду. Тим часом дівчинка впала з берега у воду та втопилась. За кілька годин, протверезівши, жінка помітила, що доньки поруч немає і повідомила у поліцію про її зникнення. Правоохоронці виявили тіло дівчинки у воді недалеко від місця, де відпочивала компанія», – йдеться у повідомленні.

Слідчі повідомили матері дитини про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.166 (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк від двох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Наразі триває досудове засідання.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews