На Львівщині голову сільради викрили на махінаціях при будівництві дитсадка

29.08.2023 11:08   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На лаві підсудних опинилися колишній голова сільради та підрядник. Їх звинувачують у заволодінні понад 360 тис грн під час будівництва дитячого садка.

Як повідомляє Львівська обласна прокуратура, в кінці 2018 року між однією із сільрад Львівщини та очолюваним підозрюваним товариством було укладено договір про виконання будівельних робіт.

Підприємство повинно було збудувати дитячий садок-ясла та здійснити ряд робіт. З метою заволодіння бюджетними коштами підрядник надав підроблений акт виконаних робіт. У ньому він вказав роботи, які ним в повному обсязі не були виконані. Зокрема, не встановлені дитячі гірки і лавочки, не впорядкована територія, не облаштоване освітлення та інше.

В свою чергу, сільський голова прийняв та неправомірно підписав завідомо неправдивий акт виконаних робіт.

Таким чином, суб’єкту господарювання було безпідставно перераховано з бюджету понад 360 тис грн за роботи, які фактично не були виконані. На їх майно – нерухомість та транспортні засоби, накладено арешт.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews