Іванна Капустянська

Іванна Капустянська

Редактор, оглядач

Молись і втікай: на Закарпатті жінка намагалася перевезти ухилянта та ікону (ФОТО, ВІДЕО)

29.08.2023 12:05   Джерело: LvNews
Автор : Іванна Капустянська

Старовинна картина і ухилянт в кайданках залишились на пункті пропуску, а жінку на BMW так і не вдалось упіймати нічними вулицями Берегова.

Про інцидент на КПП "Лужанка" розповів активіст Віталій Глагола. 

"На КПП «Астей» (Лужанка) затримали жінку, яка везла старовинну ікону та ховала ухилянта в автівці, але їй вдалось втекти із пункту пропуску на своєму ж авто.

Розповім усе з початку. Тут історія така, що Санта-Барбара відпочиває. У 00:15 по опівночі на виїзд з України по смузі руху "зелений коридор" на українсько-угорський кордон прибув автомобіль "BMW" третьої серії із чеськими номерами 9АN9177 під керуванням громадянки Чехії 29-річної дівчини Альони Яценко.

У ході огляду авто митниками та прикордонниками було виявлено в салоні авто стару картину 1906 року без жодних документів. На картині жінка із складеними руками і погляд спрямований вгору. Автор невідомий.

Авто було вирішено оглянути ретельніше і процесі у багажнику на місці запаски виявили спеціально виготовлений тайник, де знаходився громадянин 30-річний України Олександр Маркуш.

На чоловіка вдягли кайданки, а транспортний засіб заблокували. Протягом 4 годин жінка влаштовувала істерики на пункті пропуску: спочатку вдавала вагітну, потім билась головою у стінку, то нападала на митників із прикордонниками. О 4:00 ранку під час вилучення автомобіля поліцейськими громадянка Чехії лягла під колеса перешкоджаючи руху автівки. Поліцейський вийшов з авто, аби зафіксувати це і в цей час жінка заскочила автомобіль почала тікати з пункту пропуску в сторону України.

Прикордонники на виїзді із КПП намагались зупинити жінку піднявши обмежувач із шипами, але жінка просто знесла його та шлагбаум на авто й зникла на шаленій швидкості. Словом, старовинна картина і ухилянт в кайданках залишились на пункті пропуску, а жінку на BMW так і не вдалось упіймати нічними вулицями Берегова.

Ех, так багато запитань і так мало відповідей", - пише Глагола.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

Крім того, інформацію щодо інциденту надали також і прикордонники:


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews