Втекти від війни допомагали тещі: двоє ухилянтів вирішили виїхати за кордон під приводом супроводу на лікування тещ

07.09.2023 18:52   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
На щастя, всі з цієї четвірки були здорові і залишилися в Україні.
 
У пункт пропуску «Дяківці» прибули двоє чоловіків призовного віку, які супроводжували своїх тещ. На паспортний контроль мешканці Чернівецької області надали низку довідок, які мали підтвердити необхідність супроводу за кордон своїх тещ з метою лікування. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.
 
Однак, в ході перевірки наданих документів, охоронці кордону виявили в них підробки. Згодом чоловіки зізналися, що придбали фіктивні документи у незнайомої особи за 100 євро. На щастя, всі з цієї четвірки були здорові і залишилися в Україні.
 
Після оформлення відповідних документів, правопорушників передали представникам Національної поліції. Наразі чоловікам доведеться відповідати за ст. 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews