Під Львовом таки побудують житлові апартаменти на землі, яку безплатно виділили під реабілітаційний центр для ветеранів АТО

12.09.2023 15:07   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Йдеться про земельну ділянку площею 3,46 га в передмісті Львова –  Брюховичах.

За місяць до приєднання селища до Львівської ОТГ, сільрада безплатно віддала для нібито будівництва реабілітаційного центру для ветеранів АТО громадській організації ноунейму, - пишуть "НГЛ".

Згодом виявилося, що забудовник із Запоріжжя будуватиме там цілий мініквартал з ЖК, ТРЦ, офісами... На "реабілітаційний центр" у проєкті виділили тільки 1% з будівельної площі. Розгорівся скандал.

Щоправда, є і "покращення": за новим проєктом нового забудовника ( Запорізька будівельна компанія пов'язана з тамтешнім відділенням партії "Самопоміч") під "реабілітаційний центр" виділять 2,5-5% від площі майбутнього будівництва.

 Сьогодні, на засіданні суддя Віталій Радченко вже вдруге зняв арешт з цієї ділянки за поки ще невідомою аргументацією. А це означає, що земля розблокована і там вже невдовзі можуть почати скандальне будівництво. Але спершу, треба розвалити недобудовану школу.

Попри зняття арешту, розслідування у кримінальній справі щодо виділення цієї земельної ділянки триває вже третій рік, але в ній досі немає навіть підозрюваних


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews