Чи потрібний вам митний брокер?

15.09.2023 09:01   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

В різних сферах нашого життя ми звертаємось до людини чи організації для встановлення та здійснення ділових контактів. Тим самим вона виконує допоміжну супровідну функцію. Служить ланкою, сполучуючи клієнта та будь-яку галузь ринку. Людина цієї професії виконає поставлену задачу, а також надасть індивідуальні інвестиційні рішення.

Відомість про фахівця

При перетинанні кордону, наприклад Україна-Польща - https://anvi-trans.com/uk/perevozki_poland_ukraina.html  теж може знадобитися провідник, коли перевозиться особисте майно, бізнес-продукт, небезпечні вантажі. Він буде в курсі подій та допомагатиме в оформленні документації, переговорах та просто, щоб дати слушну та дієву пораду. В такому разі його досвід допоможе все зробити легко та правильно, без стресу та непотрібних рухів.

Митний брокер – це фахівець, який надає експертні послуги, організовуючи процес оформлення під час перевезення. Він забезпечує відповідність вантажу всім стандартам та правилам ввезення та вивезення товарів.

В деяких країнах введене обов'язкове використання ліцензованих брокерів. Інші ж країни дотримуються принципу вільного ринку. Знання митного законодавства, на додаток до їх досвіду роботи в торговому ланцюжку постачання, можуть бути корисними й торговцеві, так і митниці.

Імпортери та експортери зазвичай мають вибір: вести справи з митною службою безпосередньо, або призначити довірену третю сторону діяти від їхнього імені.

null
Фото з мережі Інтернет

Переваги звернення до професіонала

Транспортування вантажів через різні кордони, вірна класифікація, підписання угод про вільну торгівлю, оптимізація витрат на мита, вантажно-розвантажувальні роботи, складування, мультимодальні перевезення, упакування, консолідація, страхове покриття можуть виявитися складним завданням. Ви повинні дотримуватися низки правил і положень, заповнювати форми та документи, сплачувати мита та податки, щоб запобігти штрафу та затримки.

Саме тому багато імпортерів та експортерів вважають за краще працювати з третьою особою, яка проведе за них митний процес.

Економічність та якість професійного обслуговування є ключовими факторами вибору. Компанія «АнВі Транс» бере на себе ці завдання та спрощує їх для вас. Пропонуючи повний пакет необхідного для перевезень, наводить мости між митно-прикордонною службою та вами.

Ознака перевіреного спеціаліста:

Надійність. Можете розраховувати на індивідуальний підхід. Передбачить та запобіжить потенційним труднощам. Швидко ефективно розв'язує будь-які проблеми. Захищає ваші інтереси у випадку оглядів та спорів.

Експертність. Порадить вам найкращі практики та стратегії для оптимізації дотримання системи регулювання, зниження ризиків та витрат. Досвідчений посередник проінформує про вимоги та процедури різних країн та регіонів.

Гнучкість. Може запропонувати вам гнучкі альтернативи, наприклад, онлайн-платформи, електронний обмін даними, подання декларацій віддалено, відповідно до ваших вимог та уподобань.

Зацікавленість. Допоможе вам скористатися будь-якими угодами, програмами, пільгами на які ви маєте право. Сприятиме уникненню будь-яких штрафів, пені, затримок, що трапляються внаслідок помилок, упущень, порушень митних правил.

Питання, які варто поставити

Ось кілька прикладів того, що можна дізнатися, обговорюючи угоду.

  1. Яку підтримку пропонуєте комерційним імпортерам/експортерам-початківцям?
  2. Який стаж ведення бізнесом?
  3. Які ризики пов'язані з імпортом/експортом комерційних товарів? Як допоможете мені зменшити їх?
  4. Яким чином здійснюється оплата за послуги? Чи можу я зв'язатися в будь-який час?

Пам’ятайте, не буває недоречних питань. Та ми маємо відповіді https://anvi-trans.com/uk.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews