В.о. головного лікаря однієї із лікарень на Яворівщині вимагав гроші у літніх хворих

15.09.2023 12:26   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Про це журналісти дізналися від пацієнтів Немирівської лікарні, де тимчасово виконуючим обов’язків директора є Мазур Я.М.

За словами однієї із пацієнток медзакладу, директор вимагав кошти у хворих паліативного відділення у вигляді щомісячного “добровільного” внеску. Сума наперед була визначена керівництвом лікарні.

На основі цього було розпочато службове розслідування. Пацієнтам, які написали скарги про вимагання, керівництво медзакладу пригрозило виселенням, якщо ті не заберуть свої заяви.

Крім того, нам стало відомо, що це не перші неправомірні дії з боку Мазура Я.М. У січні 2022 року керівника Немирівської лікарні правоохоронці затримали за керування службовим автомобілем у наркотичному сп’янінні. У травні 2023 року Мазур знову був притягнутий до відповідальності за водіння у стані сп’яніння, але цього разу алкогольного.

Цього ж року Держаудитслужба провела розслідування стосовно трудового законодавства на підприємстві очолюваним Мазуром, що призвело до фінансових втрат Немирівської лікарні. Зокрема, це стосувалось користування службовим авто в особистих цілях, недотримання робочого розпорядку, виплати зарплат.

За інформацією з власних джерел, пана директора уже звільнено із займаної посади. Але колишніх керівників-шахраїв, як ми знаємо, не буває. Яке завершення буде у цієї історії?


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews