Забудовники ділянки, яку крадуть у мешканців Брюхович, привезли на захист своїх інтересів захисника Азовсталі «Волину»

16.09.2023 09:49   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Під виглядом реабілітаційного центру для АТОвців у Брюховичах йде підготовка до будівництва комплексу приватних апартаментів.

Про це повідомляє Telegram-канал “Формула Радика”.

“Нагадаємо, побратим Волини – Редіс, зараз командує бригадою на фронті.

Відео опублікував забудовник призивного віку з Запоріжжя”, – йдеться у повідомленні.

Йдеться про скандальне будівництво на ділянці площею 3,5 га в Брюховичах, де розташована недобудована школа. Три роки тому Брюховицька селищна рада безкоштовно передала її громадській організації «Асоціація інвалідів захисників вітчизни «Львівська здравниця», яка планувала тут збудувати реабілітаційний центр для ветеранів АТО. Втім, досить швидко виявилось, що насправді будувати будуть торговий центр і житлові будинки, а реабілітаційний центр займатиме лише 1% загальної площі. При цьому ринкова вартість виділеної безкоштовно ділянки становить близько 1,5 млн доларів США.

З’являється запорізька компанія Sensar Development, яка починає зносити недобудовану школу, частково вирубає дерева і викопує котлован для майбутньої забудови.

І ось забудовник призовного віку публікує відео, на якому хизується тим, що на території вкраденої у громади ділянки, присутній Герой України, в.о. командира 36-ї окремої бригади морської піхоти Сергій “Волина” та його сестра Тетяна. З радістю ділиться інформацією, що компанія запускає крутий соціальний проєкт, однак сумнівним залишається те, що мета – допомога учасникам війни. Оскільки, як можна повірити в благі наміри будівельної компанії, якщо обіцяний реабілітаційний центр займе лише 1% забудови (500 м2)?!

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews