Президент Латвії особисто ознайомився із продукцією компанії “Опілля” на міжнародній виставці Riga Food 2023

20.09.2023 11:45   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Виставка Riga Food 2023 відбулася у Латвії з 7 до 9 вересня. Один із найбільших національних стендів організувала Торгово-промислова палата України. Загалом на виставці свою продукцію представили 42 українських виробника.

Участь у події брали і дві тернопільські компанії – ТОВ “ЕКОР ТЗ”  і ТОВ “Пивоварня «Опілля»”. Із продукцією цих виробників ознайомився особисто президент Латвії Едгарс Рінкевичс.

“Від «Олілля» ми представляли тільки експортну лінійку. Тому що є певні види пива, які розроблялися суто під експорт. Це «1815», «Корифей» експортний, «Дункель», «Лагер»”, – розповідають тернопільські пивовари.

Попри те, що у Європі багато власних виробників пива, товари “Опілля” зацікавили тамтешніх представників торгівлі, додає Володимир Діденко. Особливо цікавилися представники бізнесу безалкогольними напрямками “Опілля” – пивом і квасом.

Чималий інтерес до пива “Опілля” мали й інші відвідувачі виставки, зокрема, тамтешні українці.

Наразі відділ експорту товариства “Опілля” опрацьовує отримані на виставці заявки, аби розширяти свій експортний потенціал.

Латвія відчиняє двері для українських виробників, і візит президента – зайве тому підтвердження.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews