Житель з Червонограда допоміг втекти 10 ухилянтам за кордон

22.09.2023 16:19   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Він оформляв військовозобов’язаних водіями вантажівок.

Поліція Львівщини викрила приватного підприємця з Червонограда, який організував схему незаконного виїзду військовозобов’язаних чоловіків за кордон. Задокументовано щонайменше десять таких фактів. 54-річному червоноградцю повідомили про підозру.

«Підприємець, який займався вантажними перевезеннями, приймав "клієнтів" до себе на роботу, що дозволяло їм перетнути кордон як водії вантажівок. Після цього вони залишалися за кордоном, а підприємець повертався в Україну за черговим "працівником". Правоохоронці задокументували щонайменше десять фактів незаконного переправлення через кордон чоловіків призовного віку», – повідомили у Нацполіції Львівщини.

54-річному мешканцю Червонограда повідомили про підозру за ч. 1 та 2 ст. 332 ККУ (незаконне переправлення осіб через державний кордон України). Найближчим часом суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі встановлюють додаткові обставини, клієнтів та спільників підприємця.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews