Де львів'яни шукають роботу. Топ 10 сайтів

07.10.2023 19:12   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Львів не тільки місто з багатою культурою, але й вдалий вибір для довгострокового працевлаштування. Львівські працедавці пропонують досить лояльні умови праці та високі заробітні плати. Для початку, звісно, потрібно знайти різні вакансії у Львові, що надають можливості не тільки ознайомитись з умовою праці, але й зв'язатися з роботодавцем.

У Львові удасться знайти роботу з різним графіком та додатковими можливостями. Якщо скористатись спеціальними сайтами, то вдасться знайти й стажування. Серед таких сайтів є й свій своєрідний рейтинг. 

Layboard.com

Сайт Layboard.com являється універсальним та простим для пошуку роботи у Львові. Такий сайт має велику базу вакансій, які постійно оновлюються. 

xk0d4DZT3ihR77EQG7hOO4BDE-d5MoIbA9vsKxnFysvTHCohAtvu1z-dPBOF6OPGxe6pvl1Sffo6GQN8762xYFr-bKl6i0db5EvOhQUfjU_NyyoINnRhxW-fOllrdE2oMhw0Gk_GBYRwQxBOwVsvh0g

Переваги сайту:

  1. Широкий вибір вакансій. На сайті Layboard.com зібрана велика кількість оголошень про роботу у Львові. 
  2. Зручний пошук: на сайті присутні фільтри, що дозволяють звузити пошук за різними критеріями, як галузь, рівень заробітної плати чи тип зайнятості. Це допомагає користувачам швидко знайти вдалі вакансії.
  3. Зручність використання: сайт Layboard.com має інтуїтивно зрозумілий і простий інтерфейс, що дозволяє швидко і легко розібратись в ньому. 
  4. Користувач може зареєструватися на сайті, створити свій профіль і завантажити своє резюме.

Додатково, якщо використовується такий ресурс, можна знайти й сайти, що публікують новини стосовно роботи за кордоном. Наприклад, сайт inkorr.com має чимало порад, як працевлаштуватися в будь-якій точці планети. 

LinkedIn

LinkedIn – професійна соціальна мережа, на якій можна знайти контакти та вакансії в різних сферах діяльності у Львові та по всьому світу.

Olx.ua

Сайт для продажів та пошуку послуг, надає чимало пропозицій стосовно працевлаштування. 

Ресурс також надає можливість зберегти пошукові запити. Для цього потрібно створити свій обліковий запис. Через нього й проходить спілкування з роботодавцем. 

Work.ua

Сайт Work.ua являється одним з найпопулярніших і найбільших платформ з вакансіями в Україні. На ньому доступна велика кількість різних вакансій у Львові та в різних сферах діяльності.

gsFVXyGDPvY69zFHt-wh6wm5IgIREbBHPRl8eBAxboN8lLu1VPbXp3LRJBXBIrrnVP3GUjV2ikmkmO_V6s_sFU292V9_kenaheONko34b_xZXFyaad5-4qsKgfWh9DnBlvd0tONTs796dOabf9-DRG0

На сайті можна знайти контакти роботодавців та опублікувати своє резюме. Так вдасться максимально швидко знайти роботу (працедавець сам зв'язується з робітником через його резюме).

Rabota.ua

Сайт Rabota.ua – ще один популярний ресурс з вакансіями, на якому можна знайти багато варіантів роботи у Львові.

Переваги сайту:

  1. Велика база вакансій. Сайт Rabota.ua має велику кількість вакансій у різних галузях і категоріях у Львові. 
  2. Зручний пошук. На сайті Rabota.ua ви можете використовувати різні фільтри та критерії пошуку, щоб швидко знайти вакансії, відповідні вашим потребам і вимогам.
  3. Розширені можливості пошуку. Сайт Rabota.ua пропонує розширені можливості пошуку, як пошук за розташуванням, за зарплатою, за типом зайнятості та багато іншого. Це допомагає налаштувати пошук роботи більш детально і знайти вдалі пропозицію.

Сайт Rabota.ua має корисні інструменти, як сторінки компаній, де можна дізнатися більше про потенційного роботодавця.

Dou.ua

Dou.ua – сайт для пошуку роботи для ІТ-спеціалістів. На ньому можна знайти вакансії для розробників, тестувальників, аналітиків та інших ІТ-фахівців.

HeadHunter.ua

Платформа HeadHunter.ua – ще один популярний ресурс з вакансіями у Львові. До переваг платформи можна віднести велику кількість вакансій та постійні оновлення пропозицій. 

Jooble.org

Сайт Jooble.org являється пошуковою системою, яка збирає вакансії з різних сайтів в одному місці. На ньому можна знайти роботу у Львові з різних галузей та від різних роботодавців. 

Переваги сайту:

  1. Велика база вакансій. На сайті Jooble.org зібрано велику кількість робочих місць з різних джерел, включаючи інші сайти з пошуком роботи, робочих агентств та компаній.
  2. Зручний пошук. Сайт Jooble.org має систему фільтрів, що дозволяє швидко і легко знайти вакансію, яка відповідає всім вимогам. 
  3. Автоматичне оновлення. Сайт автоматично оновлюється з новими вакансіями, що дозволяє бути в курсі останніх пропозицій роботи та не витрачати час на перегляд застарілих оголошень.

Платформа має простий інтерфейс, що буде корисним для новачків. 

Jobs.ua

Jobs.ua – сайт з вакансіями у Львові. На ньому можна знайти пропозиції для різних спеціальностей у Львові.

Graduates.ua

Сайт Graduates.ua підійде для молодих спеціалістів, які шукають першу роботу. Інші переваги сайту:

  1. На ресурсі можна знайти актуальні статті, новини та аналітика ринку праці у Львові, що допоможе бути в курсі останніх тенденцій і можливостей.
  2. Відгуки від користувачів. На сайті є можливість залишити відгук про роботодавця або процес пошуку роботи. 

Сайт має простий та зрозумілий інтерфейс для студентів та випускників у Львові.


 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews