На Закарпатті підлітки незаконно переправляли ухилянтів за кордон

14.10.2023 21:13   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

За незаконний перетин кордону чоловіки заплатили по 3 тис. доларів.

На Закарпатті прикордонники затримали двох чоловіків призовного віку, які намагались незаконно перетнути кордон з Угорщиною, та їхніх провідників – двох підлітків. За незаконний перетин кордону чоловіки заплатили по 3 тис. доларів.

Як повідомили прикордонники 14 жовтня, двох ухилянтів та підлітків, які їх супроводжували, затримали приблизно за 400 м від державного кордону. Чоловіки призовного віку, жителі Запоріжжя та Закарпаття, планували незаконно перетнути кордон з Угорщиною, перепливши річку Тиса. Вони були одягнені у рятувальні жилети.

Чоловіків супроводжували двоє закарпатських підлітків віком 15 та 16 років, з собою вони мали болторіз, яким можна зробити прохід через загороджувальний паркан.

За послуги з організації незаконної подорожі в Угорщину затримані чоловіки призовного віку заплатили по три тисячі доларів США. Наразі прикордонники вже встановили особу організатора злочинної схеми та повідомили про це поліцію.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews