На Львівщині 17 жовтня попрощаються з чотирма полеглими захисниками

17.10.2023 13:03   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Львівщина попрощається з Володимиром Скляром, Богданом Міськом, Володимиром Замковим і Михайлом Дзьобою.

У вівторок, 17 жовтня, на Львівщині проведуть в останню путь чотирьох полеглих військових. Про це повідомили у Львівській міській раді.

Володимира Скляра, Богдана Міська та Володимира Замкового поховають у Львові на Личаківському кладовищі. Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Михайла Дзьобу поховають на місцевому кладовищі у Брюховичах. Чин похорону розпочнеться о 13:00 у храмі Різдва Пресвятої Богородиці у Брюховичах (вул. О. Іздрика, 6).

Володимир Скляр

null
Фото з мережі Інтернет

Народився у Львові. Від початку повномасштабного вторгнення став до лав 214-го окремого спеціального батальйону OPFOR Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Виконував бойові завдання на східному напрямку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews