Двоє львів’ян постачали наркотики у виправний центр на Рівненщині

19.10.2023 21:03   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

До складу злочинної групи входили четверо засуджених і двоє спільників на волі — жителі Львова, які відповідали за придбання і доставку наркотиків.

Про це повідомляє Поліція Рівненської області.

Організував і налагодив наркотрафік 43-річний «смотрящий» виправного центру, який відбуває покарання за скоєння крадіжок. Замовлення на постачання метадону і канабісу робив львів’янину, який зі своїм спільником на волі, купував наркотичні засоби, психотропні препарати та пересилав їх через службу доставки у Рівне. Натомість троє утриманців виправного центру вже реалізовували наркотики серед засуджених.

«18 жовтня правохоронці провели обшуки у фігурантів кримінального провадження. За результатами проведених слідчих дій вилучені мобільні телефони, банківські картки, грошові кошти, чорнові записи та ніші речові докази, які мають значення у справі», – йдеться в повідомленні.

Шістьом зловмисникам слідчі вручили підозру. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews